هتل سیب و نار
تلفن تماس
0353135
ساعت کار
از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب
گالری لوکیشن
آدرس
یزد، میدان دروازه قرآن، بلوار شهید سامعی
درباره لوکیشن
درود به شما دوستان پیکسمری عزیز، هتل سیب و نار یزد در سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرار گرفته.
هتل سیب و نار با قرار گرفتن در منطقه ی باغ های انار یزد مانند جواهری نهان در یک بهشت آرام نگاه ها را به خود خیره می کند.
اگر به دنبال یک لوکیشن عکاسی به سبک مدرن هستید، اینجا یا دکوراسیون باشکوه و جذابی که دارد انتخاب خوبی برای شما محسوب می شود.
اینجا برای عکاسی مدلینگ، عکاسی پرتره و شخصی، عکاسی زوج و دو نفره، عکاسی کودک و عکاسی تولد مناسب است.
این هتل یکی از مجلل ترین عمارت های یزد هم هست که یک لابی چشم نواز، فضای مجهز و استاندار و یک فضای عمومی خوشگل دارد.
هتل سیب و نار با تلفیقی از رنگ های کرم و قرمز حس مجلل و زیبا بودن را القا می کند که به عنوان یک لوکیشن عکاسی شیک می توان روی آن حساب کرد.
براي كسب اطلاعات بيشتر و هماهنگي هاي لازم با شماره تلفن مجموعه تماس حاصل فرماييد.
همین حالا عکاس و فیلمبردار خودت رو با پیکسمر رزرو کن
تا بتونی تو سریع ترین زمان ممکن به حرفه ای ترین عکاس و فیلمبردار ممکن وصل شی، تازه می تونی از اینجا کلی لوکیشن عکاسی در تهران پیدا کنی، یا حتی همه چیز رو در رابطه با عکاسی و فیلمبرداری با مقالات آموزش عکاسی و فیلمبرداری یاد بگیری.
برای کسب اطلاعات بیشتر از تازه ترین اخبار و تخفیف های عکاسی و فیلمبرداری ما، سایت و پیج اینستاگرام پیکسمر را دنبال کنید.