در این مقاله به دنبال معرفی و توضیح عکاسی فاین آرت هستیم، پس با ما همراه باشید، تا مفهوم هنر در عکاسی را بیشتر بشناسید.
خوب بهتره به یک سری از اشتباه ها در عکاسی فاین آرت بپردازیم، تا از بروز این اشتباهات ساده جلوگیری کنیم، برای شروع باید بگم تو رو خدا همیشه سوژتون رو وسط تصویر نندازین، این ساده ترین حالت برای جلب توجه کردن روی سوژس، اینجوری بیننده خیلی سریع سوژه رو پیدا می کنه و وقتی روی جزئیات و مفهوم نمیزاره.
به ایده های عکاسی خود فکر کنید، درسته که کپی کردن یه عکس از عکاس دیگه بد نیست و حتی برای بهتر شدن دیدت خوبه، اما بهتره که بر اساس دلت عکس بگیری هر جا و هر طور که می خوای، ولی بهتره که نکات عکاسی رو هم همیشه تو ذهنت به عنوان پوینت مثبت حساب کنی.
استفاده از فوکوس و اکسپوژر خودکار کار بدی نیست، خیلی از عکاسی های فضای باز نیاز به یک حالت همیشه متغیر برای تنظیم کردن نور و فوکوس نیاز داره، که انجام دستی اون می تونه حتی شما رو از عکاسی کردن منصرف کنه، پس اگه حالشو نداری، از آپشن ها استفاده کن.
سعی نکنید برای شنیدن جمله چه خفنه، چه زیباعه، چه جذابه عکستون رو به سمت همون تعریفی ببرید که جامعه بیشتر می پسنده و عرف دیده ها و گفته های مردمه، پس خلاقانه تر به عکاسی، مخصوصاً فاین آرت توجه کنید.
برای تولید عکس های ابسترکت، عکس خام ابسترکت تهیه کنید، نرم افزار های مرتبت با پردازش عکس را برای رندر گرفتن عکس ابسترکت فراموش کنید.
خوب برای رسیدن به عکس دلخواه قوانین و گفته ها و شنیده ها باید از یادتون بره، این یعنی همیشه نباید طبق قوانین و تجربه عمل کنید، باید امتحان کرد، تجربه های جدید کرد، تا فهمید چی بهتره.
قاب دور عکستون رو از خاطر نبرید، اگه می خواید عکستون تموم اون چیزی که می خواین رو بازتاب کنه، نباید از کناره های تصویر مانند پایان بازی بی دلیل باشه، پس از گوشه ها و کناره های تصویر به خوبی استفاده کنید.
حرفه ای عکاسی کردن دلیلی بر هنری عکاسی کردن نیست، عکس حرفه ای می تونه یه پله به عکس هنری نزدیک تر شه و ترکیبشون رو عالی کنه، اما عکس حرفهای معمولا در مجلات یا رزومه ها کاربرد داره، هنر داستانی متفاوت داره، چون ذهن شما رو درگیر تر می کنه.
در این مقاله به دنبال معرفی و توضیح عکاسی فاین آرت هستیم، پس با ما همراه باشید، تا مفهوم هنر در عکاسی را بیشتر بشناسید.