بسیاری از افراد دغدغه ساختن آتلیه عکاسی شخصی خود را دارند و بر این باور هستند که باید هزینه گزافی را برای راه اندازی این کسب و کار هنری بپردازند.
پیکسمر در این مقاله به شما آموزش می دهد که چگونه با در دست داشتن اندکی وسایل و کمی ذوق هنری، می توانید آتلیه عکاسی راه بیندازید. پس تا آخر ما را همراهی بفرمائید.
1- در ابتدا باید به فکر اتاق عکاسی تان باشید :
اتاق مناسب، یکی از اصلی ترین موارد داشتن یک آتلیه زیبا است. برخی افراد بر این باور هستند که تمامی آتلیه ها شبیه یکدیگر هستند اما اینطور نیست و بسته به نوع عکاسی تان، فضای کاری شما نیز متفاوت خواهد بود. بهترین حالت اتاق این است که دارای کف بتنی رنگ شده و یا سرامیک کاری شده باشد و حتی الامکان از فرش یا قالیچه برای پوشش کف اتاق استفاده نکنید زیرا تمامی تجهیزات شما برقی است و اندکی جرقه و یا اتصالی در قطعات می تواند باعث آتش سوزی شود.
2- نور پردازی :
به جرات می توان گفت نور پردازی مهم ترین بخش طراحی یک آتلیه است. عدم وجود منبع نور خارجی امری ضروری است. باید مطمئن شوید که اتاق کاملا تاریک است و فقط با لامپ ها و نور پرداز ها روشن می شود. لامپ و فلاشر های چتری گزینه های خوبی برای اینکار هستند.
از جمله ابزاری که برای اینکار استفاده می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد :
سافت باکس : اغلب برای عکاسی پرتره استفاده می شود. وظیفه سافت باکس نرم کردن نور است. در واقع نوری که از فلاش استودیویی به سافت باکس تابیده میشود، پراکنده و نرم شده و سپس به سوژه تابیده میشود.
اکتاباکس : همان سافت باکس ولی به شکل هشت ضلعی است اما باعث کاهش کنتراست نور می شود.
بیوتی دیش : از جمله مهم ترین ابزار نور پردازی بیوتی دیش ها هستند. آنها علاوه بر نرم کردن میزان نور و سایه، قابلیت افزایش کنتراست نور را هم دارند.
رفلکتور : برای کنترل و هدایت نور به سمت سوژه استفاده می شود.
در بالا به بیان مهم ترین موارد مورد نیاز در یک آتلیه عکاسی پرداختیم. حال بطور مختصر سایر ادوات و تجهیزات را برایتان لیست می کنیم :
دوربین – لنز – کامپیوتر - کیف مخصوص وسایل - تری پاد بلند – تری پاد کوتاه – سه راهی برق – صندلی – گیره – میل پرده – پنکه و یا سیستم تهویه هوا و سایر مواردی که بسته به نوع فعالیت هر شخص متفاوت است.
در نهایت، پیکسمر از توجه شما به این مقاله تشکر میکند.
شما می توانید از دیگر مطالب سایت ما نیز دیدن نمائید.