معرفی
دراین مقاله قصد داریم دوربین های آنالوگ را برای شما معرفی کنیم، در ادامه با ما همراه باشید تا با دسته بندی دوربین های آنالوگ آشنا شوید.
طبقه بندی دوربین های آنالوگ :
دوربین های آنالوگ پنج دسته اند که بر اساس اندازه و فیلمی که در داخل آن ها به کار می رود طبقه بندی می شود.
دوربین های قطعه بزرگ، جزء اولین دوربین ها بوده و حمل و نقل بسیار سختی داشته اند، معمولا در همه ژانرها از آن استفاده می کردند.
دوربین های قطعه متوسط، بیشتر در آتلیه، عروسی و غیره استفاده می شد. همچنین از فیلم های بزرگ در داخل آن ها استفاده می کردند و حتی در کارهای صنعتی و بیلبوردی استفاده می شد.
دوربین های قطعه کوچک، اندازه فرم استاندارد آن 24.36 میلی متر است که از همه کوچک تر بودند و از آن ها در مصارف روزمره و مستند خبری استفاده می کردند.
دوربین های مینوکس (کارگاهی)، را معمولا برای نظارت اماکن داخلی و خارجی استفاده می کنند.
دوربین های پولاروید، ظهور فیلم فوری هستند. دوربین های پولاروید بلافاصله پس از عکسبرداری، نسخه چاپ شده عکس را پرینت می کردند و عکس گرفته شده یک دقیقه بعد قابل رؤیت بود.
قسمت های اصلی دوربین عکاسی :
بدنه یک دوربین تا حدودی نشان دهنده نوع عکس هایی است که با آن گرفته می شود. بعضی از بدنه ها بسیارسخت و مقاوم اما بعضی از بدنه ها ساده است. بدنه تمامی دوربین ها طبق یک قالب و چهارچوب خاص ساخته می شوند، یک محفظه تاریک سیاه رنگ که از نفوذ کنترل نشده نورجلوگیری می کند و در انتهای همین محفظه است که معمولا عکس و فیلم دیجیتال، حسگر الکترونی قرار می گیرد. اتاقک تاریک یک دوربین درتهیه تصویرخوب نقش مهمی ایفا می کند و باید مراقب باشیم که رنگ سیاه آن آسیب نبیند چون باعث کاهش کیفیت عکس می شود، به همین خاطرامروزه بدنه اهمیت بیشتری نسبت به دیگر بخش های دوربین دارد.
عدسی یا لنز، بیشترین سهم از عکس را دارد و لنزهای امروزی بسیار پیچیده هستند. عدسی ها در دو نوع کلی ساخته می شوند که به آن ها عدسی همگرا وعدسی واگرا می گویند. هرعدسی که لبه های نازک تری نسبت به مرکز داشته باشد همگراست و تمام عدسی هایی که لبه های آن ها از مرکزشان زخیم تر باشند واگراست. فقط عدسی های همگرا توانایی ایجاد تصویر روی یک سطح را دارند، عدسی های واگرا یا مقعر تصاویری تولید می کنند که فقط با چشم قابل رؤیت هستند و امکان ثبت ندارند.
ممنون از توجه شما دوستان پیکسمری، اگر از این مقاله خوشتان آمد، دیگر مقالات ما را در سایت پیکسمر دنبال کنید.