عکاسی از رعد و برق کاری مهیج و اعجاب انگیز است، با پیکسمر همراه باشید، تا انواع آن و چگونگی ثبت مناسب آنها را فرا بگیرید.
رعد ها در سه دسته هوا به زمین، ابر به ابر و درون ابری تقسیم می شوند، برای ثبت رعد های هوا به زمین، از لنز مید رینج استفاده کنید و قابلیت زوم را هم در نظر داشته باشید مانند لنز های ۷۰_۲۰۰
و برای ثبت عکس رعد تشکیل شده در میان ابر ها از لنز های واید بهره ببرید و اما سخت ترین نوع این دسته از عکاسی درون ابر صورت میگیرد، پس برای ثبت دقیق آن از لنز های تله فوتو استفاده می شود.
جالب است که بدانید رعد در رنگ های متفاوت ایجاد می شود، رنگ رعد ناشی از ناخالصی ها و عناصر موجود در اتمسفر محیط است، البته ناگفته نماند که گرد و خاک موجود در هوا شامل مقدار زیادی از این ناخالصی هاست، برای ثبت راحت تر این پدیده از لنز هایی با فاصله کانونی حداقلی استفاده کنید.
برای تنظیمات دوربین بهتر است، از 3D matrix metering و White Balance auto استفاده کنید، به همراه داشتن شاتر پرتابل و از راه دور کار شما را هم راحت تر و هم شارپ تر می کند، ( به واسطه تکانش حداقلی بر روی دوربین ) پس ایزوی خود را بر روی ۴۰۰ قرار دهید، اف را برو روی ۵.۶ و سرعت شاتر را بر روی ۱/۴، با این کار می توانید تست شات خود را ثبت کنید و با استفاده از اطلاعات بدست آمده از آن تغییرات مضاعف را اعمال کنید.
برای ثبت تصاویر شارپ تر و خشن تر از رعد در سرعت های بالا عکاسی کنید، و در خاطر داشته باشید، هر چقدر اف کم تر باشد نور ها حالت خامه ای تری به خود می گیرند.
حالت اتوفوکوس را خاموش کنید و با استفاده از حالت دستی بر روی جسمی در دور دست که از خود نور ساتع می کند، فوکوس کنید و با استفاده از ابزار های کنترل شاتر مناسب می توانید به راحتی در هنگام مشاهده رعد، تصویرتان را ثبت کنید، چرا که یک سری از شاتر های ریموت مانند MIOPS camera trigger می توانند به صدا، لیز، ریموت و از همه مهم تر نور ناگهانی واکنش دهند و فعال شوند، پس با استفاده از این ابزار می توانید، بسیار دقیق تر عکاسی کنید.
سپاس که با ما همراه بودید، برای اطلاع بیشتر از تازه ترین اخبار و اطلاعیه های مهم ما، صفحه اینستاگرام و سایت پیکسمر را دنبال کنید.