درود بر دوستان عزیز پیکسمری، در این مقاله به دنبال توضیح برخی از تجربیات و نکات عکاسی هنری هستیم، پس با پیکسمر همراه باشید، تا بتوانید ادامه مبحث معرفی سرشناسان این سبک از عکاسی را دنبال کنیم.
Inna Mosina
فاین آرت و هنر در عکاسی می تونه، از هر چیزی نشأت بگیره، یکی از این حالات استفاده از رنگ های مکمل هستش، که موزینا تو این عکسش تونسته به زیبایی هر چه تمام تر عکسی با استفاده از همنشینی رنگ ها بوجود بیاره، که به دلیل سرد بودن کلی رنگ ها و خالی بودن مکان ارتباطی یعنی سر سوژه حالتی آرامش بخش به خودش گرفته.
Inge Schuster
با استفاده خلاقانه از طرح های گرافیکی و خیابانی تونسته فرم جدیدی از هنر فاین آرت رو به تصویر بکشه، وقتی صحبت از عکاسی خیابانی به سبک فاین آرت میشه، فرد عکاس باید صحنه ای رو به تصویر بکشه، که در حالت عادی رهگذر ها بهش توجه نکرده باشن، یا به شکلی متفاوت از این چنین موارد عکاسی کند، تا به عکس خود جنبه هنری دهد.
Hengki Lee
این تصویر هنری که توسط لی ثبت شده به قدری استسنائی هست، که توانایی تشخیص این که عکس چقدر پردازش شده را نداریم، این خود حالتی نایاب است و جذاب که توسط اتمسفر پایین عکس حمایت میشه.
Felix Hernandez Rodriguez
مثالی دیگر از پردازش تصویر مانند کار های لی، اما با این تفاوت که همه اجزا می توانند ساختگی باشند، این عدم توانایی تشخيص که در بیننده به وجود می آید، اما تصویری ساده می بیند، خود نشانه ای از عکاسی هنری است، که هر کسی را برای ثبت آن وسوسه می کند.
Ahmed Abdulazim
تصویری از نیویورک که احتمالاً قبل از سقوط برج های دوقلو ثبت شده، اما با پردازش اعجاب انگیز و تار خودش نوع دیگه ای از احساسات رو به آدم منتقل می کنه، راستی پرنده های گوشه تصویر را در دید خود دارین؟
خوب تا اینجای کار تعدادی از این هنر مند ها رو شناختیم، برای اطلاع از جدید ترین اخبار و اطلاعیه های مهم ما، سایت و صفحه اینستاگرام پیکسمر را دنبال کنید، تا از ادامه این بلاگ و مقاله جذاب عقب نمونید.