درود بر دوستان عزیز پیکسمری، در این مقاله به دنبال توضیح یک سری از خصوصیات و ماهیت سوژه هستیم، پس با ما همراه باشید، تا بتوانید به درستی سوژه مناسب را پیدا و جاگذاری کنید.
در ادامه نکات کاربردی در ثبت یک تصویر خوب از سوژه در مکان و جایگاه مناسبش در خدمت شما هستیم، برای توضیح ترفند بعدی بهترین عبارت بدین شکل است، عکاسی از سوژه ای عادی در وضعیت و یا حالتی غیر معمول، مثل عکاسی از کودکان کار، که البته این حالت از عکاسی بسیار کلیشه ای شده، اما در حالت مدرن تر آن عکاسی به نحوی انجام می شود، که عکس حالتی ابسترکتی به خود می گیرد.
با تغییر پرسپکتیو دید تازه به صحنه ببخشید، هر چه قدر زاویه دید و لول شما از سوژه متفاوت تر باشه، سوژه حتی اگه تکراری باشه بازم، اهمیت پیدا می کنه، این در رابطه تغییر نسبت ها هم صدق می کنه، به طور مثال عکاسی های بسیاری را دیده ایم که شخص، جسمی عظیم را به نحوی میان انگشت های خود می گیرد، که به ظاهر نسبت ها را کاملا بر عکس نشان می دهد.
اگر به دنبال بلد تر کردن هر چه تمام سوژه خود هستید، یا به صورت تکی از آن عکاسی کنید، یا توسط اجزای دیگر در تصویر آن را ثبت کنید، اما دقت کنید که هر جزئی که به تصویر اضافه می کنید، در راستای چشم گیر تر شدن سوژه استفاده شود، وگرنه تصویرتان شلوغ می شود و سوژه اهمیت خود را از دست می دهد.
بیشتر عکس های ماندگار در غیر معمول ترین مکان ها یا حالات ثبت می شن، پس از دیوانه بازی و تابو شکنی نترسید، بلکه این به نفع شما است، که خودتان به دنبال شناخت، تکرار ها، سنت ها و عادت ها رو بشناسین و متوجه آن شوید، تا به جنگ با آن بپاشید، چرا که تابو شکنی از خصوصیات یه هنرمنده.
از کار های دیگه ای که میشه کرد برای این منظور، به چالش کشیدن خودتون عادت کنید، شما باید بتونید پذیرای هر گون مشکل و کاری باشید، اگر خودتون خلاقیت طرح چالش رو تو خودتون نمی بینید، سعی کنید توی مسابقات مختلف شرکت کنین.