باطری از چند جهت مهم است، مثلا استفاده بیشتر از ال سی دی، حالت های متفاوت ثبت، فلش، میکروفون، رینگ، لنز های متفاوت و صد البته مدت زمان ضبط فیلم و تعداد شاتی که می توانید بگیرید.
حالا اول دوربین رو چک کنید تا خاموش باشد بعد دستگاه شارژرش را آماده کنید، باطری را توی دستگاه بگذارید بعد دستگاه را به شارژ بزنید تا جریان یک دفعه ای وارد باطری نشود.
دقت کنید تا باطری را بیشتر از مدت زمان شارژش توی برق نگذارید.
حالا اگر یک باطری دیگری برای زاپاس داشته باشید عالی می شود. چرا؟ چون اینجوری اگر پروژتون طول کشید نگران شارژ دوربین نیستید و همیشه شارژ دارید البته یک سری ماژول های باطری همراه هم هست که به بعضی دوربین ها وصل میشوند اما به شخصه پیشنهاد نمی کنم چون وزن زیادی رو به دوربین اضافه می کنند که مدت زمان و قابلیت حرکتش را کم میکند و خب استفاده ازش برای شما طاقت فرسا میشود.
نکته دیگر هم اینکه بهتر است دستگاه های جانبی و لنز هایی را تهیه کنید که خودشان منبع انرژی جداگانه داشته باشند.
و حتما مواظب باشید به باطریتان ضربه وارد نشود و همچنین باطری دوربین گرم شود.
اما چند تا نکته برای این که مصرف شارژ باطریتان را بهتر مدیریت کنید:
استفاده حداقلی از ال سی دی دوربین. بهتر است موقع عکاسی بعد از این که تست شات گرفتید برای اینکه بدونید تنظیماتتون چه تاثیری روی خروجی دارد بهتر است هر دفعه که عکس می گیرید خروجی رو تا یه زمانی نگاه نکنید، چون مثلا اگه عکاسی در فضای باز باشه یا تو محیطی باشه که نور به صورت پیوسته در حال تغییر است عملا تنظیمات قدیمی بلااستفاده می شوند.
سعی کنید از فلاشر خود دوربین کم تر استفاده کنید و بجای آن نور را به نحوی دیگر تهیه کنید چون هم کیفیت بهتری می تواند داشته باشد هم در زمان های بحرانی برایتان وقت می خرد.
از همه مهم تر روی تعداد شات هاتون حساس باشید.
خب جدای از این که عمر حسگرتان را برای مدت بیشتری تضمین می کنید مهم ترین تاثیر روی مصرف شارژ باطری تعداد شات های شماست.
پس بهتر از حالت عکاسی ورزشی و یا پشت سر هم استفاده نکنید و مثل یک تک تیرانداز از دوربین استفاده کنید که فقط یک شانس برای زدن به هدف دارد.
بهتر است از رابط های سیمی مناسب به جای بی سیم استفاده شود، البته قطعا در یک سری مواقع اتصالات کابلی باعث افزایش نویز میشوند و یا دست و پا گیر میشوند اما در مواقع حیاتی اتصالات کابلی می توانند برگ برنده شما باشند.
خب همیشه زمان بندی دوره های عکاسی را حساب کنید و حداقل برای یک ساعت کار اضافه آماده باشید چون عکاسی و فیلمبرداری هنر لحظات هستند پس دستتان را بهتره باز بگذارید تا لحظه ای را از دست ندهید.
و مسئله ای که کمتر از همه تاثیر گذار است، حجم مموری دوربین شما و سرعت انتقال آن هست که تاثیر جزئی ولی بعضا حیاتی دارد.
پس: دوربین باید جزئی از بدن شما باشد، همون حالتی که از وضعیت بدن خودتان آگاه هستید از تک تک جزئیات دوربین آگاه باشید تا چیزی مانع یگانگی شما و دوربینتان نشود.
ممنون از توجه شما دوستان پیکسمری، اگر از این مقاله خوشتان آمد، دیگر مقالات ما را در سایت پیکسمر دنبال کنید.